Direct de expert: +31 (0)20 750 83 88 info@thereportingcompany.nl

Consultancy

Consultancy 

De belangrijkste activiteit van The Reporting Company is de ondersteuning van klanten bij het dagelijks gebruik van hun software en add-ons. Uitgangspunt daarbij is altijd dat u over een vaste consultant beschikt welke kennis heeft van uw situatie en omgeving. Ook indien werkzaamheden door andere consultants of programmeurs gedaan worden verloopt de coördinatie van deze werkzaamheden via uw vaste consultant, zodat u altijd één aanspreekpunt heeft.

 

Consultancy aanbod

Consultancy & support

Wij zelf maken geen onderscheid tussen support en consultancy.      U heeft simpel weg een vraag of verzoek en daar bieden wij een oplossing voor of dit nu een korte/eenvoudige vraag is of een complexer/uitgebreider verzoek.

SQL queries & beheer

Wij doen voor veel onze klanten het beheer van Microsoft SQL server. Microsoft SQL server is de database server welke door Exact Globe (Next) en Exact Synergy (Enterprise en classic) en vele andere applicaties wordt gebruikt

Quickscan

Voor een snel inzicht in de voordelen van het gebruik van rapportage software voor uw organisatie hebben wij de Quickscan ontwikkeld. De resultaten van de Quickscan worden gepresenteerd in een beknopt rapport maar worden ook al tijdens de scan zelf met u gedeeld.

Vergelijkingsmatrix

Door uw eigen doelstellingen te vergelijken met de mogelijkheden van de rapportage software zoals vermeld in de vergelijkingsmatrix kunt tot een afgewogen besluit komen ten aanzien van de meest geschikte software in uw situatie.

Exact Datawarehouse

Bij het gebruik van meerdere Exact administraties kan het verkrijgen van geconsolideerde en uniforme rapportages een uitdaging zijn. Door gebruik te maken van het Exact Datawarehouse wordt de onderliggende data op een gestructureerde wijze centraal in SQL opgeslagen, direct beschikbaar in uw rapportage oplossing voor (geconsolideerde) rapportages, dashboards en analyses.

Onze partners

Sumatra software logo
Exact Software logo
Optibus Exact specialist