Direct de expert: +31 (0)20 750 83 88 info@thereportingcompany.nl

Sumatra software

Sumatra 2021

Van date naar inzicht. Sumatra 2021 is de standaard rapportage oplossing voor al uw Exact rapportages. Ruim 100 direct bruikbare overzichten meegeleverd. Integratie met Synergy en volledig webbased.

Sumatra Fusion integratie met Exact Synergy

Met Sumatra Fusion integreert Sumatra naadloos binnen uw Synergy omgeving. Door context awareness van Fusion wordt snel de juiste informatie getoond direct vanuit uw eigen vertrouwde Synergy omgeving.

Quickscan

Voor een snel inzicht in de voordelen van het gebruik van rapportage software voor uw organisatie hebben wij de Quickscan ontwikkeld. De resultaten van de Quickscan worden gepresenteerd in een beknopt rapport maar worden ook al tijdens de scan zelf met u gedeeld.

Exact Datawarehouse

Bij het gebruik van meerdere Exact administraties kan het verkrijgen van geconsolideerde en uniforme rapportages een uitdaging zijn. Door gebruik te maken van het Exact Datawarehouse wordt de onderliggende data op een gestructureerde wijze centraal in SQL opgeslagen, direct beschikbaar in uw rapportage oplossing voor (geconsolideerde) rapportages, dashboards en analyses.

Onze partners

Sumatra software logo
Exact Software logo
Optibus Exact specialist