+31 (0)20 750 83 88 info@thereportingcompany.nl
Direct contact opnemen?   Klik hier

Over ons

Gespecialiseerd in multi administratie omgevingen en rapportage oplossingen

The Reporting Company is een initiatief van Eric Bakker. Gedreven door mijn passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen heb ik me gefocused op rapportage oplossingen.

Rapportages vormen namelijk dé manier om bedrijfprocessen te monitoren op zaken als:

  • Juistheid

  • Tijdigheid (deadlines)

  • Bijzonderheden en fouten

Tevens ben ik mede initiatiefnemer van de Exact partner Optibus waarbinnen ik me richt op de ondersteuning van Exact Synergy en Exact Globe.

Mijn achtergrond is een studie bedrijfseconomie aan de VU aangevuld met een opleiding tot AA accountant. Ik ben 15 jaar actief bezig met rapportage oplossingen en Exact software en Exact Gold gecertificeerd.

Door de combinatie van technische kennis en inzicht in bedrijfsprocessen kan ik uw organisatie optimaal ondersteunen.

Meer informatie? Neem contact met ons op! 

Onze manier

Z

Wij staan voor u klaar

Wij zelf maken geen onderscheid tussen support en consultancy. U heeft simpel weg een vraag of verzoek en daar bieden wij een oplossing voor of dit nu een korte/eenvoudige vraag is of een complexer/uitgebreider verzoek.

Bellen

U kunt ons altijd bellen met vragen of problemen. Wij handelen verzoeken af in volgorde van uw prioriteit en in onderling overleg.

Projectleider

Uitsluitend bij grote projecten kan een projectleider worden ingezet. De projectleider zal altijd inhoudelijk betrokken zijn en ook zelf consultancy werkzaamheden verrichten binnen het project (als een meewerkend voorman) waardoor hij altijd volledig op de hoogte is.

Onze partners