Direct de expert: +31 (0)20 750 83 88 info@thereportingcompany.nl

Sumatra Software

Sumatra Fusion

Video van Sumatra Fusion om gebruik van Exact Synergy eenvoudiger te maken:

Sumatra Fusion

Sumatra Fusion maakt de Sumatra WebClient beschikbaar in Exact Synergy (Enterprise of Classic). Hierdoor kunt u rapportages vervaardigen op basis van informatie uit Exact Globe en Synergy en deze beschikbaar stellen via Synergy. Dit is met name voor medewerkers die veel met Synergy werken (en wellicht zelfs geen toegang hebben tot Exact Globe) een belangrijk voordeel omdat zij geheel vanuit Synergy kunnen werken. De rechten van Sumatra Fusion kunnen via de rollenstructuur van Synergy aan gebruikers worden toegekend.

 

Context bewust

Sumatra Fusion voegt een extra menu toe aan Synergy welke de Sumatra WebClient opent. In de Sumatra WebClient kunnen algemene rapportages worden gedefinieerd. Daarnaast is het mogelijk om context bewuste rapportages te definiëren. Met context bewust wordt bedoeld dat de rapportage welke getoond wordt afhankelijk is van waar u zich in Synergy bevindt. Indien u bijvoorbeeld op een klantkaart bent, is Sumatra Fusion zich dat bewust en zal bij gebruik van het Sumatra menu direct de rapportage tonen welke gelinkt is aan de klantkaart én wordt direct gefilterd op de klant welke u in Synergy heeft geselecteerd. Hierdoor ziet u direct de juiste klant informatie in Sumatra zonder deze klant eerst op te zoeken. Deze functionaliteit is voor alle stamgegevens in Synergy en verzoeken beschikbaar.

 

Integratie met Synergy Enterprise Configurator

Naast het gebruik van Sumatra Fusion is het ook mogelijk om de Sumatra WebClient in Synergy te intergreren met behulp van de Synergy Enterprise Configurator. Met de Configurator is het mogelijk om bestaande entiteiten zoals relaties, verzoeken en projecten uit te breiden en nieuwe entiteiten, menu’s en knoppen in Synergy toe te voegen.

Binnen entiteiten kunnen met de configurator zogenaamde tabs worden aangemaakt. Deze tabs en met de configurator toegevoegde knoppen kunnen worden gekoppeld aan URL’s. Deze URL’s kunnen direct worden gekoppeld aan rapportages in Sumatra inclusief het meegeven van eventuele filters (bijvoorbeeld een relatiecode). De rapportage wordt dan getoond in de Sumatra WebClient en vormt een naadloos geheel met de Synergy programmatuur.

 

 

Rapportage diepduikers

Rapportage diepduikers

Rapportage diepduikers

Rapportage diepduikers

Onze partners

Sumatra software logo
Exact Software logo
Optibus Exact specialist